Завдання для самостійної роботи з навчальних дисциплін “Господарське право України” і “Правове регулювання державної реєстрації суб’єктів господарської діяльності” для студентів 3 курсу денної форми навчання - Вознюк, Наталія Іванівна; Voznyuk, N.I.; Духневич, Андрій Вікторович; Dukhnevych, Andrii V.; Козіброда, Алла Анатоліївна; Kozibroda, Alla A.; Решетник, Леся Петрівна; Reshetnyk, L.P.; Сокол, Марія Василівна; Sokol, M. V.; Філіпович, Володимир Євгенович; Filipovych, Volodymyr Ye.; et al. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Навчально-методичне видання підготовлено з метою забезпечення самостійної роботи студентів при вивченні навчальних дисциплін “Господарське право України” і “Правове регулювання державної реєстрації суб’єктів господарської діяльності”. Для самостійної роботи студентам рекомендуються: відповідна наукова та фахова монографічна й періодична література, перелік основних нормативно-правових актів, задачі. Методичні матеріали для самостійної роботи студентів передбачають можливість проведення самоконтролю. The aim of the educational-methodical publication is to provide students’ independent work in “Business Law of Ukraine "and" Legal regulation of state registration of business activity." For students’ independent work is recommended: corresponding academic and professional monographic and periodical literature, list of basic legal acts of the problem. Teaching materials for students’ independent work provide the possibility of self-control.
Tasks for independent work in academic disciplines "Business Law of Ukraine" and "Legal regulation of state registration of business entities" for the 3rd year full-time students
Keywords: господарське право; commercial law; державна реєстрація; civil registration; суб’єкти господарської діяльності; business activity