Проблема готовності майбутнього вчителя початкових класів до роботи з обдарованими дітьми - Пріма, Раїса Миколаївна; Ярчук, О. В.; Prima, Raisa M.; Yarchuk, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У стaтті розглянуто питання, пов’язане з професійною підготовкою вчителя початкової школи до роботи з обдарованими учнями, висвітлюються деякі підходи до розуміня змісту.досліджуваного поняття.
Keywords: професійна готовність; професійно-педагогічна підготовка; майбутній учитель; обдарована дитина