Фахова підготовка студентів юристів до між культурного спілкування у процесі вивчення іноземної мови - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P. (РВВ КДПУ ім. В.Винниченка, 2013)
У статті розглянуто особливості і значення фахової підготовки студентів-юристів у процесі вивчення іноземної мови. Наведено можливі варіанти профільно-орієнтованого навчання та його основних принципів, ефективність яких перевірена практикою. The paper considers the characteristics and importance of professional training of law students in the process of learning a foreign language. Possible variants of profiled-based learning and its basic principles, effectiveness of which is tested by practice is dealt.
Keywords: навчально-виховний процес; особистість фахівця; іноземна мова; профільно-орієнтоване навчання; educational process; the identity of the expert; foreign language; shaped-oriented education