Організаційні інновації наукової компоненти сфери вищої освіти України - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Для підвищення ефективності управління науковою компонентою вищої освіти України запропоновано впроваджувати такі організаційні інновації: підготовка доктора філософії (PhD) в аспірантурі як науково-освітній проект; підготовка доктора наук у докторантурі як науковий проект; побудова дерева рішень для атестації аспірантів/докторантів.
Keywords: організаційні інновації; вища освіта; наукова компонента; Україна