Актуалізація мовленнєвої підготовки вчителів початкової школи в контексті Болонського освітнього процесу (іншомовний аспект) - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P.; Сахарчук, О.В; Sakharchuk, O. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто один з найважливіших аспектів підготовки вчителів початкової школи – їх мовленнєвої підготовки, яка набуває особливого значення в умовах інтеграції України до європейського освітнього простору. The article deals with one of the major aspects of primary teachers preparation; their language preparation which nowadays takes special significance in the conditions of integration of Ukraine into to European educational space.
Aktualization of language preparation of primary school teachers in the context of Bologna educational process (foreign language aspect)
Keywords: вчитель початкової школи; мовленнєва підготовка; інтеграція; європейський освітній простір; primary school teacher; language preparation; integration; European educational space