Кристалохімія: курс лекцій - Строк, Оксана Мар’янівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчальнометодичне видання містить план лекційних занять згідно силабусу дисципліни, детальний текст лекцій, список рекомендованої літератури, додатки, в яких наводяться таблиця видів симетрії кристалічних многогранників, елементарних комірок кристалів усіх сингоній, рисунки простих форм кристалічних многогранників. Призначений для засвоєння основних понять та законів кристалографії та кристалохімії, кристалохімічних закономірностей будови речовин, основних структурних типів, категорій кристалохімії та їх взаємозв’язку.
Для студентів IІ курсу підготовки бакалавра, галузей знань – 10 «Природничі науки» та 01 «Освіта», спеціальностей – 014 Середня освіта (Хімія), 102 «Хімія», за освітньою програмою «Хімія», викладачів та лаборантів, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: Многогранник; Проекція; Симетрія; 548.3(042.4)