Хімія. Конспект лекцій. Частина І - Кадикало, Елла Максимівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Конспект лекцій містить теоретичний матеріал згідно вимогам освітньопрофесійної програми «Середня освіта. Біологія, природознавство та здоров’я людини» і призначений для вивчення навчальної дисципліни «Хімія». Структура навчально-методичного видання базується на програмі даної навчальної дисципліни. Конспект лекцій включає в себе зміст лекційних занять окремих тем навчальної дисципліни, той необхідний мінімум теоретичного матеріалу, який потрібний для вивчення хімії. Теми ілюстровані схемами, таблицями, які дозволяють глибше зрозуміти і засвоїти матеріал. Рекомендовано студентам спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини).
Keywords: Конспект лекцій; хімія; Атомно-молекулярне вчення; Будова атомів; Основні класи неорганічних сполук; 54(075.8)