Духовність як професійна якість сучасного вчителя фізичної культури. - Кричфалушій, М. В.; Krychfalushiy, M. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті розглянуто розуміння природи духовності майбутніми вчителя фізичної культури. Виявлено, що переважна більшість опитаних студентів вірить у свої духовні сили. The article is focused on the spirituality understanding by the future physical-training teachers. It is determined that majority of the students believe in their spiritual powers.
Spirituality as a Professional Feature of Modern Physical-Training Teacher.
Keywords: духовність; духовні цінності; особистість; професійна духовність; spirituality; spiritual values; personality; professional spirituality