Метабібліографія бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. (2017 р.) - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
У щорічнику "Метабібліографія бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки" представлено інформацію про універсальні та багатогалузеві бібліографічні посібники, посібники з різних галузей знань, підготовлені бібліотекою у 2017 р.
Keywords: бібліографічні видання; метабібліографія; бібліотека СНУ ім. Лесі Українки; 016:01