Підготовка доктора філософії, як освітньо-науковий проект - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Луцький національний технічний університет, 2018)
Розглянуто підготовку доктора філософії в аспірантурі вищого навчального закладу, як освітньо-науковий проект.
Keywords: доктор філософії; освітньо-науковий проект