Іміджологія - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Освітній компонент «Іміджологія» належить до циклу вибіркових дисциплін, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо застосування технологій створення позитивного іміджу.
Мета викладання освітнього компонента – формування у здобувачів освіти системи спеціальних знань і професійних компетентностей щодо застосування технологій створення позитивного іміджу. Основними завданнями освітнього компонента є ознайомити здобувачів освіти з іміджем як соціокультурним феноменом і наукою; виробити практичні навички застосування технологій управління іміджем, формування персонального, корпоративного й територіального іміджу, конструювання іміджу товару та послуги.
Keywords: імідж; іміджологія; персональний іміджмейкінг; корпоративний імідж; імідж товару та послуги; територіальний імідж