Медійний фейк (азартна гра природи та культури) - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті фейк та інші варіанти підробок розглядаються у контекстах розвитку культури та наукових теорій.

Article falsification and forgery other options considered in the context of cultural and scientific theories.
Keywords: підробка; фальсифікація; фейк; факт; оригінал; журналістика; культура; комунікація; forgery; falsification; fake; culture and communication