Друга іноземна мова (англійська) : програма нормативної навчальної дисципліни - Василенко, Ольга Вікторівна; Гончарук, Світлана Вікторівна; Єфремова, Наталія Володимирівна; Калиновська, Ірина Миколаївна; Коляда, Еліна Калениківна; Крисанова, Тетяна Анатоліївна; Лісінська, Тетяна Юріївна; Малімон, Леся Костянтинівна; Одарчук, Наталія Андріївна; Павлюк, Алла Борисівна; Семенюк, Антоніна Афанасіївна; Шелудченко, Світлана Богданівна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальний курс другої іноземної мови (англійської) за своїм змістом носить яскраво виражений комплексний характер. Предметом цього навчального курсу є усне і писемне мовлення, фонетичні та граматичні особливості сучасної англійської мови, знання яких дає можливість формувати лінгвістичну компетенцію студентів-першокурсників.
Програма навчальної дисципліни «Друга іноземна мова (англійська)» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра (на базі диплома молодшого спеціаліста) напряму 014 Середня освіта «Німецька мова» і призначена для студентів І-ІII курсі денної та заочної форми навчання.
Keywords: фонетична будова сучасної англійської мови; усне і писемне мовлення; іншомовна комунікативна компетенція; граматичні особливості сучасної англійської мови