Формування культури іноземної мовленнєвої компетенції в студентів вищих медичних навчальних закладів - Ісаєва, Оксана; Isaeva, O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто основні аспекти вдосконалення викладання іноземної мови за фаховим спрямуванням та формування мовленнєвих і комунікативних навичок в усіх видах діяльності, оскільки іноземна мова відіграє роль основ- ного й важливого засобу спілкування для покращення міжкультурної інтеграції.
Students of Higher Medical Educational Establishments Have Cultures of Foreign Vocal Jurisdiction
Keywords: мова за фаховим спрямуванням; мовленнєва компетенція; комунікативні навички