Технології проміжного коду в корпоративних інформаційних системах - Булатецький, Віталій Вікторович; Булатецька, Леся Віталіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Текст лекцій призначений для студентів напряму підготовки 122 Комп’ютерні науки та є логічним доповненням до лекційного курсу нормативної навчальної дисципліни “Платформи корпоративних інформаційних систем”. Призначений для оволодіння теоретичними та практичними навиками з проектування, розробки, використання сучасних платформ Java і .NET. В розробці подано тексти лекцій. Рекомендовано викладачам та студентам, які викладають або вивчають сучасні методи програмування у вищих навчальних закладах.
Keywords: NET; проміжний код; Visual Studio; клієнт-серверна архітектура; корпоративні інформаційні системи