Спецiальна психологiя та методика корекційно-реабілітаційного тренінгу - Гошовська, Дарія Тарасівна (My University, 2020)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є процес диференціювання навчання, виховання і розвитку дітей з психічними і (або) фізичними порушеннями та відхиленнями у поведінці, визначення найбільш результативних шляхів, засобів, спрямованих на своєчасне виявлення, попередження та подолання відхилень у розвитку та поведінці таких дітей. Мета навчальної дисципліни: ознайомити студентів із структурою та завданнями спеціальної психології, а також специфікою роботи із дітьми з різними проблемами для реалізації корекційно–освітніх завдань.
Keywords: спеціальна психологія; педагогічно-корекційний тренінг