Методичні вказівки до проходження переддипломної практики - Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Викладено завдання, зміст, структуру звіту, основні позиції щодо організації та керівництва, етапи проходження переддипломної практики; вимоги до оформлення та захисту звіту. Рекомендовано здобувачам вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 073 Менеджмент (освітньо-професійна програма Менеджмент) на першому (бакалаврському) освітньому рівні.
Вступ
Організація та порядок проходження переддипломної практики
Етапи переддипломної практики
Структура звіту з переддипломної практики
Keywords: переддипломна практика; 65.012.32