Міграція молоді з України: основні причини - Сук, Олена Олександрівна; Залуська, Марія Вікторівна; Музичук, Юрій Олексійович; Слащук, Андрій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Процес міграції молоді з України є особливо актуальною проблемою сьогодення. Збільшення показників еміграції молоді негативно впливає на демографію в державі, її економіку та соціальну структуру. Наша робота має на меті висвітлити основні чинники, що зумовлюють міграцію молоді з України. При написанні роботи використовувалися методи дедукції та індукції, аналізу та синтезу, узагальнення та класифікації.
Keywords: населення; міграція населення; міграція молоді; Україна; 911.3:314.15(477)44