Методичні рекомендації до практичних робіт “Хроматографічний аналіз” - Савчук, Тетяна Іванівна; Корольчук, Світлана Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації до практичних робіт „Хроматографічний аналіз” містять методики виконання практичних робіт та питання до самопідготовки.
Рекомендовано студентам ІV курсу, спеціальності 102 Хімія, освітньо-професійної програми Хімія та предметної спеціальності 014.06 Середня освіта (Хімія), за освітньої-професійною програмою Середня освіта (Хімія).
Keywords: хроматографічний аналіз; 543.544.7 (072)