Принципи організації самостійної роботи з іноземної мови у ВНЗ - Книш, Л. О.; Knysh, L. O.; Мойсеєнко, Н. В.; Moiseyenko, N. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано підходи провідних науковців до визначення самостійної роботи. Розкрито основні принципи організації самостійної роботи студентів з іноземної мови: активність, індивідуалізація навчання, доступність, чіткість та визначеність завдань, наочність, систематичність та послідовність, зв’язок із життям тощо. Prominent scientists definitions of the independent work are presented in the article. The main principles of independent work in foreign language (activity, individualization of training, intelligibility, precision and definiteness of tasks, demonstrativeness, consistency and sequence) have been considered in the article.
Organizing Principles of Independent Work in Foreign Language at Higher School
Keywords: самостійна робота; independent work; безперервна освіта; permanent education; принципи організації самостійної роботи; organizing principles of independent work