Практикум з української мови з елементами редагування - Грицевич, Юрій Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичні матеріали для вивчення нормативного освітнього компонента «Практикум з української мови з елементами редагування» складені відповідно до освітньо-професійної програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» підготовки здобувачів-бакалаврів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Видання містить перелік тем змістового модуля «Культуромовний аспект текстів ділових паперів», завдання і вправи для практичних занять, список рекомендованої літератури.
Keywords: ділове мовлення; документознавство; ділові папери; помилка; редагування; анорматив; орфографічні норми; лексичні норми; 811.161.2:808.2(072)