Практикум з психофізіології сприйняття - Козачук, Наталія Олександрівна; Журавльов, Олександр Анатолійович; Журавльова, Олена Вікторівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Практикум з психофізіології сприйняття покликаний сформувати у студентів навики лабораторного дослідження та об’єктивної оцінки роботи системи сприйняття та обробки інформації, а також виявити його індивідуальні особливості. Видання адресоване біологам, психологам, викладачам, студентам вищих навчальних закладів медико-біологічного профілю.
Keywords: психофізіологія; сенсорна система; сприйняття