Тематичні діалоги з англійської мови - Петровська, Надія Максимівна; Petrovska, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Методичні рекомендації призначені для тих, хто вивчає англійську мову у середній школі, середньому спеціальному/вищому навчальному закладі та для усіх тих, хто цікавиться англійською мовою і хоче набути необхідної практики, або навчитися на слух сприймати англійську мову в її природному темпі звучання і найпоширенішій фразеології, а також самому підтримувати розмову на прийнятому рівні. Запропоновані рекомендації мають на меті допомогти досягти автоматизації навичок у побудові запитань і відповідей, полегшити спілкування з тими, хто розмовляє англійською мовою. Видання допоможе швидко і ефективно досягти успіху, оскільки багато уваги приділяється корекції мови й інтонації, адже саме помилки такого роду найчастіше перешкоджають спілкуванню з іншомовним співрозмовником.
Keywords: діалоги для тренування па’мяті; діалоги для слухання та імітації; тематичні діалоги для вдосконалення навичок читання і драматизації; гумористичні діалоги