Повернення забутих імен української музики: Михайло Завадський - Дуда, Світлана Леонідівна; Коцюрба, Наталія Євгеніївна (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2022)
Нашим нинішнім завданням є надати достойне місце українським композиторам в скрижалях музичної історії, популяризувати творчість цих митців, долучити твори до навчального репертуару мистецьких закладів.
Keywords: композитор; піаніст; педагог; музична культура