Зовнішні та внутрішні загрози економічної безпеки підприємств в сучасних умовах - Романюк, Анастасія Степанівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Забезпечуючи безпеку підприємств, поліпшується їхня діяльність, а це, в свою чергу, позитивно впливає на безпеку і стан економіки країни. Тема економічної безпеки підприємств актуальна, так як впливає не тільки на розвиток самих підприємств, а й на розвиток держави й добробут його населення.
Keywords: Загрози економічної безпеки; Сучасні умови