Особливості функціонування судів в умовах дії правового режиму воєнного стану та післявоєнний судоустрій - Палійчук, Анатолій Володимирович (Навчально-науковий інститут публічного управління та державної служби Київського національного університетуімені Тараса Шевченка, 2024)
Тези присвячені висвітленню функціонування судів в умовах воєнного стану та перспектив післявоєнного судоустрою.
Keywords: суд; воєнний стан; правосуддя; післявоєнний судоустрій