Міста і городища Луцької землі княжої доби у світлі археології - Кучинко, Михайло Михайлович; Kuchynko, M. M. (Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України, 2011)
Серед старожитностей ЛуцькоїземліХ – ХIV ст. особливої уваги заслуговують дві категорії поселень – міста і городища.
Cities and sites of ancient settlements of Lutsk land of the princely era in the view of archeology
Кучинко Михайло Михайлович – доктор історичних наук, професор, зав. кафедри археології, давньої та середньовічної історії України Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: Луцьк; Волинь; місто; городище