Інноваційні аспекти в публічному управлінні проектами з подолання надзвичайної ситуації - Косицька, Вікторія (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
Відновлення після надзвичайних подій є складним і комплексним завданням, яке вимагає ефективного публічного управління проектами відновлення у всіх без виключень сферах. У цьому контексті, інноваційні підходи та інструменти відіграють важливу роль у забезпеченні швидкого та успішного відновлення. Метою тез є обґрунтування необхідності використання інноваційних підходів у публічному управлінні проектами відновлення / подолання надзвичайних ситуацій в Україні, а також у представленні конкретних прикладів їх застосування.
Keywords: публічне управління проектами відновлення; інноваційні підходи у публічному управлінні проектами; подолання надзвичайних ситуацій; 338.2:330.34:339.9](06)