Психокорекція мотиваційної сфери учіння в молодших школярів із порушеннями слуху - Чагарна, С. Є.; Chaharna, S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто основні методологічні принципи, методи, етапи корекційного процесу. Обґрунтовано використання гуманістичного підходу до корекції мотиваційної сфери учіння та підібрано комплекс корекційних завдань для розвитку цієї сфери в молодших школярів із порушеннями слуху. The article presents basic methodological principles, methods, main stages of correctional process. A humanitarian approach to learning motivation development correction has been grounded and a complex of correctional tasks for junior students with hearing impairment has been selected.
Junior Students’ with Hearing Impairment Psychological Correction of Learning Motivation Development
Keywords: діти з порушеннями слуху; мотиваційна сфера; учіння; молодші школярі; гуманістичний підхід; children with hearing impairment; motivation sphere; learning; junior students; humanitarian approach