Особливості виборчої системи Швеції - Моренчук, А. А.; Morenchuk, A. A. (My University, 2015)
Досліджено особливості виборчої системи сучасної Швеції. Вказано, що країна накопичила унікальний досвід застосування пропорційної системи. Виділено елементи, які доцільно було б застосувати у вітчизняній практиці. The features of the electoral system of modern Sweden. It is indicated that Ukraine has accumulated unique experience of a proportional system. Selected items are that what would be applied in our country.
Features of the Electoral System of Sweden
Keywords: виборча система; вибори; парламент; пропорційна система; виборці; electoral system; elections; parliament; the proportional system; voters