Методичні матеріали до тестування з дисциплін «Система обробки економічної інформації», «Автоматизоване робоче місце економіста-фінансиста», «Інформаційні системи і технології у фінансах» для студентів економічних спеціальностей - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський державний унівеситет імені Лесі Українки, 2006)
Подано тестові питання для перевірки знань з теоретичного матеріалу та освоєння програмних продуктів з дисциплін “Система обробки економічної інформації”, “АРМ економіста-фінансиста”, “Інформаційні системи і технології у фінансах”. Для студентів-економістів.
Methodical materials to testing from disciplines "System of treatment of economic information", "Automated workplace of economist-financier", "Information systems and technologies in finances" for the students of economic specialities
Keywords: системи обробки; systems of treatment; економічна інформація; economic information; автоматизоване робоче місце; automated workplace; економіст; economist; фінансист; financier; інформаційні системи і технології; information systems and technologies; фінанси; finances