Соціально-правова природа злочинності і кримінальних покарань - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Київський національний університет внутрішніх справ, 2008)
Мета статті - привернути увагу до ще мало досліджених загальносоціальних аспектів сучасної соціально-правової природи злочинності і можливих варіантів або різновидів соціального управління та соціального контролю за злочинністю.
Keywords: злочинність; соціально-правова природа злочинності