Методичні вказівки до виконання магістерської роботи студентами спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління проектами» - Павліха, Наталія Володимирівна; Тоцька, Олеся Леонтіївна; Pavlikha, Nataliia V.; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Наведено рекомендації до виконання магістерської роботи студентами спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління проектами». Рекомендовано студентам шостого курсу освітньої програми «Управління проектами».
Keywords: магістерська робота; управління проектами; master's degree work; project management