Формування податкової культури в Україні - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Нінічук, Юлія (Одеський національний університет імені І.І.Мечникова, 2015)
Розглянуто формування податкової культури в Україні та її складових частин в умоваї євроінтеграції податкової системи України
Keywords: податки; податкова культура; рейтинг податкової системи