Демографія : програма нормативної навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є відтворення населення - безперервне оновлення його чисельності та структур через зміну поколінь
Програма навчальної дисципліни «Демографія» для студентів за напрямом підготовки 6.030509 «Облік і аудит», 6.030508 «Фінанси і кредит» на базі освітнього ступеня «Молодший спеціаліст»
Keywords: Демографія; програма; чисельність населення; старіння населення; народжуваність; смертність; шлюбність; розлучуваність