Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: програма нормативної навчальної дисципліни - Шевчук, Тетяна Римівна; Shevchuk, Tetiana R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Предметом вивчення є англійська мова професійного спрямування за спеціальністю «Лісове і садово-паркове господарство». Метою вивчення навчальної дисципліни “Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням” є практичне оволодіння студентами іноземною мовою професійного спрямування, формування професійної іншомовної комунікативної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності, формування навичок читання іншомовних текстів за фахом і вміння передавати отриману з них інформацію в усній та писемній формах, розвиток уміння сприймати на слух іншомовну інформацію і будувати мовленнєву поведінку в ситуаціях професійного спілкування. Основними завданнями вивчення дисципліни “Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням” є оволодіння різними видами мовленнєвої діяльності – читанням (оглядовим, інформативним і глибинним) у роботі з літературою зі спеціальності, говорінням і аудіюванням в ситуаціях професійно-ділового та повсякденного спілкування з урахуванням соціокультурного та країнознавчого аспектів іноземної мови, а також оволодіння навичками письмового мовлення з фахової тематики.
Програма навчальної дисципліни «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» підготовки бакалаврів, галузі знань 0901 Сільське господарство і лісництво, за напрямом підготовки 6.090103 Лісове і садово-паркове господарство
Keywords: Horticultural and Landscape Architecture; Micropropagation of Plants; Phrasal Verbs