Діяльність Польського товариства приятелів науки напередодні Другої світової війни - Кінд-Войтюк, Наталія; Kind-Voytjuk, N. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті висвітлено діяльність Волинського товариства приятелів наук з виявлення, вивчення і збереження історико-культурних пам’яток Волині у 1935–1939 рр. In the article activity of Volyn society of friends of sciences is illuminated on an exposure, study and maintenance of historical and regional research of Volyn in 1935−1939.
Activity of Polish Society of Science Friends in on the Eve of the Second World War
Keywords: наукові товариства; історична пам’ятка; археологія; історико-краєзнавчі дослідження; видавнича діяльність; scientific associations; historical monument; archaeology; historical and regional research; publishing work