Проектний менеджмент. Практичний курс - Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчальний посібник підготовлений відповідно до силабусу освітнього компонента «Проектний менеджмент», який входить до навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності «Менеджмент». Підготовлений навчальний посібник містять програму освітнього компонента, методичні вказівки до проведення практичних занять, виконання індивідуальної науково-дослідної роботи, самостійної роботи здобувачів вищої освіти. Посібник призначений для викладачів, здобувачів вищої освіти економічних спеціальностей, практичних працівників, розрахований на використання в навчальному процесі у закладах вищої освіти.
Keywords: проекти та управління ними; формування команди проекту; планування ресурсів і витрат проекту; 338.24(072)