Метод моделювання у фізиці - Яневич, Інна Володимирівна; Yanevych, I.V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
У статті проаналізовано поняття методу моделювання та вимоги, які ставляться до моделі. Визначено роль моделювання при аналізі його основних функцій.The article explores the concept of modeling method and requirements that are applied to the model. The role of modeling in the analysis of its key features is defined.
The method of modeling in physics
Яневич Інна Володимирівна - студентка 3 курсу фізичного факультету СНУ імені Лесі Українки
Keywords: Моделювання; модель; перевірка достовірності моделювання; перевірка правильності; програмування; modeling; model; modeling validation; validation; programming