Методичні вказівки до виконання курсової роботи з програмування для cтудентів спеціальності 122 Комп’ютерні науки першого (бакалаврського) рівня - Булатецька, Леся Віталіївна; Булатецький, Віталій Вікторович; Глинчук, Людмила Ярославівна; Гришанович, Тетяна Олександрівна; Мамчич, Тетяна Іванівна; Острей, Оксана Ростиславівна; Павленко, Юлія Степанівна; Чепрасова, Тетяна Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні вказівки містять загальні положення щодо мети, змісту та організації виконання курсової роботи з програмування, детальний опис всіх структурних елементів роботи та вимоги до оформлення. Подається порядок і процедура допуску до захисту та самого захисту й критерії оцінювання. У додатках наведено зразки документів, які використовуються при підготовці курсової роботи. Є керівним документом для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки та їх керівників при написанні курсової роботи з програмування.
Keywords: курсова роботи; програмування; освітньо-професійна програма; 004