Композиція танцю : програма нормативної навчальної дисциплін - Дужич-Ніколайчук, Віктор Іванович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Фахова підготовка спеціаліста-хореографа є складним процесом, що вимагає не лише досконалого оволодіння основами танцювального мистецтва та формування виконавських навичок, але й інтелектуального і загаль-нокультурного розвитку особистості, здатної вільно і самостійно мислити та діяти. Синтетичний характер діяльності спеціаліста хореознавчого про¬філю ставить вимоги цілісності, єдності, професійної спрямованості куль¬турологічних та освітянських компонентів його підготовки. У зв'язку з цим у науковій організації навчального процесу особливого значення набуває комплекс дисциплін, що впливають на формування особистості в професійно-мистецькому, культурологічному, соціально-педагогічному аспектах.
ПРОГРАМА нормативної навчальної дисциплін "Композиція танцю" підготовки бакалавра спеціальності 024 «Хореографія» освітньої програми (спеціалізації) 024 «Хореографія»