Переддипломна практика : робоча програма навчальної дисципліни - Лесик-Бондарук, Оксана Олександрівна; Lesyk-Bondaruk, Oksana O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Видання передбачає повне висвітлення робочої програми з переддипломної практики з урахуванням визначення мети та завдань практики, висвітлення її етапів, вимог до роботи магістрів під час проходження практики, завдань для самостійної роботи, аналізу вимог до оцінювання роботи студентів, а також визначення методичного забезпечення та рекомендованої літератури при підготовці до проходження та захисту асистентської практики. Рекомендовано магістрам 2 курсу галузі знань Мистецтво, спеціальності Образотворче мистецтво.
Keywords: Переддипломна практика; самостійна робота