Судові та правоохоронні органи - Фідря, Юлія Олександрівна; Музичук, Катерина Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичні рекомендації містять тематичний план змістових модулів, задачі (казуси), завдання до індивідуальної роботи, а також перелік законодавчих актів та навчально-методичної літератури з навчальної дисципліни «Судові та правоохоронні органи». Рекомендовано студентам 1 курсу спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність».
Keywords: суд; система судоустрою; статус судді; правоохоронна діяльність; органи, що здійснюють правоохоронну діяльність; прокуратура; Національна поліція; Служба безпеки України; 342.56(072)