Тактика дискредитації опонента vs тактики героїзації - Прокопенко, А. В.; Prokopenko, A. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У науковій розвідці представлено зіставний аналіз двох протилежних комунікативно-мовленнєвих тактик політичних діячів – тактики дискредитації опонента й тактики героїзації, що створюють суперечливий мовленнєвий образ політика. This scientific investigation presents comparative analysis of two opposite politicians’ speech tactics – opponents’ discredit tactic and heroization tactic, which construct discrepant speech image of politicians.
Opponents'Discredit Tactic vs Heroization Tactic
Keywords: комунікативно-мовленнєві тактики; communicative speech tactics; імідж політдіяча; politician’s image; медіаполітичний дискурс; mediapolitical discourse