До питання про розмежування несанкціонованого поширення військово значущої інформації з метою надання такої інформації державі, що здійснює збройну агресію проти України, або її представникам, або іншим незаконним збройним формуванням від державної зради - Старко, Оксана Леонтіївна (My University, 2025)
Статтю присвячено проблемі правової невизначеності у застосуванні ст. 114-2 КК України. Зокрема, розглядається питання про розмежування складів злочинів, передбачених ч. 3 ст. 114-2 КК України та ст. 111 КК України.
Keywords: несанкціоноване поширення; військово значуща інформація; державна зрада; розмежування