Консультативна практика - Кордунова, Наталія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Розроблений силабус «Консультативна практика» призначений для здобувачів освіти Освітнього ступеня Бакалавр, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія. У ньому чітко визначені мета і завдання практики, компетентності, зміст практики, форми та методи контролю, критерії та методи оцінювання програмних результатів практики, наведено список основної та додаткової літератури.
Keywords: професійна роль психолога; психологічний прогноз