Варіанти елементарних реченнєвих конструкцій із локативною семантичною залежністю - Масицька, Тетяна Євгенівна; Masytska, T. Є. (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2012)
Відповідно до семантичного типу предиката проаналізовано диференціацію локативної семантичної залежності в реченнєвих конструкціях. The differentiation of locative depending in accordance with semantic type of verbal predicate was analyzed.
Масицька Тетяна Євгеніївна - канд. філол. наук, доцент кафедри української мови Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: семантична залежність; semantic and syntactic structure of the sentence; предикат; структурна організація речення; locative semantic dependency; elementary sentence construction; predicate