Сучасні тенденції стратегії розвитку системи корпоративного менеджменту - Попрозман, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено сучасні тенденції стратегії розвитку системи корпоративного менеджменту
Keywords: стратегія розвитку; корпоративний менеджмент