Участь греко-католицьких священиків у кооперативному русі на території Східної Галичини у другій половині ХІХ − на початку ХХ ст. - Рудянин, Іван Петрович; Rudyanin, Ivan (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Стаття висвітлює роль греко-католицьких священиків у становленні та розвитку на території Східної Галичини кооперативного руху в кінці ХІХ – на початку ХХ ст. The article lights up the role of greek-сatholic priests in becoming and development on territory of East Galychina of co-operative motion in second part of XIX – on the beginning of XX century.
The Role of Greek-Katholic Clergy in Co-operative Motion on Territory of East Galychina in Second Part of XIX – on the Beginning of XX Century.
Keywords: Східна Галичина; греко-католицьке духовенство; священик; кооперативний рух; “Сільський Господар”; East Galychina; greek-сatholic clergy; priest, co-operation; “Silskyj Gospodar”