Організаційно-економічний механізм формування стратегічного плану суб’єкта підприємницької діяльності - Зось-Кіор, М.; Жмурко, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено організаційно-економічний механізм формування стратегічного плану суб’єкта підприємницької діяльності
Keywords: стратегічний план; організаційно-економічний механізм